Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

 

  Beheerderstaken Brandmeldinstallatie

  Bij iedere brandmeld- en ontruimingsinstallatie is het wettelijk verplicht dat naast het vereiste jaarlijkse onderhoud de installatie ook maandelijks wordt gecontroleerd, waarbij de 4-maandelijkse controles uitgebreider zijn. 

  Soms worden deze beheerderstaken door de klant zelf uitgevoerd, nadat zij de beheerderscursus brandmeldinstallaties hebben gevolgd. Steeds vaker worden beheerderstaken aan Tesmo uitbesteed. Dit omdat wij ons helemaal gespecialiseerd hebben in het uitvoeren van beheerderstaken. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit tegen een scherp tarief leveren. De voordelen op een rijtje:

  • Scherpe prijsstelling en hoge kwaliteit
  • Combinatie met 1e lijns brandveiligheidscontrole en gebruikersinstructie
  • Iedere installatie wordt (ook) beheerd in een online logboek
  • Uitstekende klanttevredenheid door hoge kwaliteit
  • Brandveiligheidsbewustzijn wordt verhoogd
  • Wij kunnen alle merken brandmeldinstallaties beheren
  • Kostenbesparing en continuïteit 

  Scherpe prijsstelling en hoge kwaliteit

  Omdat het voor ons core-business is, kunnen wij onze bedrijfsprocessen maximaal afstemmen op het effectief plannen en kwalitatief uitvoeren van de beheerderstaken. Wij hebben hiervoor onder meer flink geïnvesteerd in een professionele planningstool. Wij zijn helemaal ingericht om binnen de beschikbare tijd, het maximale rendement er uit te halen, zowel in het aantal bezoeken, als de kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om voor zeer interessante prijzen en een uitstekende kwaliteit de beheerderstaken uit te voeren. Een veel gehoorde uitspraak van onze klanten is "Voor deze kosten en geleverde kwaliteit kunnen wij het beter uitbesteden aan Tesmo”.

  Combinatie met 1e lijns brandveiligheidscontrole en gebruikersinstructie

  Vanuit onze achtergrond als (brand)veiligheidsadviseur kijken wij met andere integrale ogen naar een brandmeldinstallatie. Als extra dienst kunnen wij ook een 1e lijns controle uitvoeren waarbij wij ook kijken naar blusmiddelen, brandwerende scheidingen, vluchtwegen,noodverlichting, aankleding, versiering, etc. Tevens kunnen wij ook regelmatig een gebruikersinstructie verzorgen voor bestaand en nieuw personeel. Naast de extra veiligheidsvoordelen heeft dit ook een positieve invloed op het beveiligingsbewustzijn van uw organisatie. Tevens kunnen wij ook regelmatig een gebruikersinstructie verzorgen voor bestaand en nieuw personeel.

  Iedere installatie wordt (ook) beheerd in een online logboek
   

  Voorbeeld uit het logboekWij hebben in eigen beheer een digitaal logboek ontwikkeld, waardoor u altijd real-time inzicht heeft in de status van het beheer van de brandmeldinstallatie. Bij eventuele afwijkende situaties wordt u per email geïnformeerd. 

   

  • Actueel inzicht in de status van de beheerderstaken
  • Heeft u meerdere gebouwen dan kunt eenvoudig ieder gebouw selecteren
  • Overzicht is eenvoudig om te zetten naar excel
  • U kunt zelf alles filteren m.b.t. afwijkingen en prioriteit.

  U kunt zelf instellen wanneer en hoe vaak u e-mails wilt ontvangen n.a.v het uitvoeren van beheerderstaken

  Uitstekende klanttevredenheid door hoge kwaliteit

  Onze controles worden door onze klanten als een toegevoegde waarde erkent i.p.v. een opgelegde verplichting. Wij geven o.a. tips over het bedienen van de brandmeldinstallatie, invullen van het logboek etc. Wij leggen ook het belang van deze controles uit. Tevens voeren wij ook 1e-lijns brandveiligheidscontroles uit. Dit alles resulteert in uitstekende beoordelingen door onze klanten.

  Brandveiligheidsbewustzijn wordt verhoogd

  Een enorm voordeel van onze werkwijze en maandelijkse bezoeken, is dat het brandbeveiligingsbewustzijn flink toeneemt. Onze klanten stellen het erg op prijs als wij hen (blijven) attenderen op verschillende (brand)onveilige situaties. 

  Merkonafhankelijk op gebied van brandmeldinstallaties

  Wij hebben ervaring met alle merken brandmeldinstallaties en kunnen dus voor al uw installaties de beheerderstaken uitvoeren.

  Tijdelijk beheerderstaken overnemen

  Het kan zijn dat u door omstandigheden tijdelijk niet meer uw beheerderstaken kan uitvoeren. In deze periode kan Tesmo uw beheerderstaken overnemen. Los van de toegevoegde waarde voor de veiligheid voldoet u daarmee ook altijd aan de wettelijke eisen.

  Samen met u de beheerderstaken uitvoeren

  Bij meerdere brandmeldinstallaties voeren wij samen met onze klanten de beheerderstaken uit. Onze klanten voeren de maandelijkse beheerderstaken uit en Tesmo de 4- en 8 maandelijkse controles, vaak gecombineerd met 1e lijns brandveiligheidscontroles. Deze controles zijn een stuk uitgebreider dan de maandelijkse taken. Omdat dit voor ons dagelijks werk is, kunnen wij dit snel en vakkundig uitvoeren. Een bijkomend voordeel is dat u dan tegen een voordelig tarief ook gebruik kan maken van ons online logboek.

  Kostenbesparing en continuïteit

  Door de beheerderstaken uit te besteden bespaart u een heleboel ‘onzichtbare’ kosten. U hoeft bijvoorbeeld uw eigen personeel niet op te leiden tot beheerder. Omdat beheerderstaken voor ons dagelijkse kost is, kunnen wij dit met een hoge kwaliteit sneller uitvoeren dan medewerkers die dit één keer per maand doen. Verder is de continuïteit altijd gegarandeerd als wij de Beheerderstaken uitvoeren bij u.

  Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie

  Naast het uitvoeren van de beheerderstaken aan een brandmeldinstallatie, verzorgt Tesmo ook cursussen over het beheren van brandmeldinstallaties. Omdat Tesmo dagelijks zelf beheerderstaken uitvoert, en dus veel ervaring hierin heeft, is de 2-daagse cursus lekker praktisch en interactief. Lees hier meer informatie over de 2-daagse cursus Beheerder Brandmeldinstallatie, welke Tesmo samen met zusterbedrijf Obex verzorgt.

  Informatie / Offerte aanvragen

  Wilt u meer informatie of wilt u een concrete offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina invullen of een e-mail sturen naar info@tesmo.nl.