Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

 

    Historie van Tesmo

    Tesmo bestaat sinds 2010, maar eigenlijk gaat de geschiedenis van het bedrijf veel verder. Tesmo is onstaan vanuit Obex. Obex specilaliseerde zich in brandveiligheid vanuit een totaalvisie. Het bood een totaalpakket aan opleidingen en adviesdiensten aan. Omdat Obex steeds meer vragen kreeg om ook de organisatorische brandveiligheid uit te voeren (zoals o.a. BHV-trainingen), is het bedrijf Tesmo opgezet.

    Dit is bewust een apart bedrijf geworden omdat BHV bijvoorbeeld veel verder gaat dan brandveiligheid alleen. Juist door deze focus kunnen wij deze hoge kwaliteit leveren. Inmiddels levert Tesmo een breed pakket aan diensten variërend van BHV trainingen t/m continuiteitsmanagement.

    In de loop van de tijd werden de projecten steeds complexer en groter. Daarbij waren wij vanuit Obex ook volop betrokken in de uitvoering als adviseur. Steeds vaker bekroop ons het gevoel dat in de uitvoering een grote kwaliteitsslag te maken is. Vanuit deze ervaringen hebben Edwin van Kleef, Pieter van Hoorn en Twan Lenders  in 2013 het bedrijf Brafon Brandveiligheidsmanagement opgezet. Grofweg betekent dat wij o.a.brandveiligheidsonderzoeken compleet omzetten in concrete uitvoering en facilitair beheer. Daarbij werken wij met voorkeur met eigen gekozen partijen omdat hiermee de kwaliteit/prijs is geborgd.

    Bij Brafon, Obex en Tesmo werken ca. 20 mensen. De kracht van onze medewerkers is dat zij naast hun eigen specialisme ook worden ingezet voor andere gerelateerde zaken. Juist op deze wijze kunnen wij onze klanten een enorme flexibiliteit aanbieden en denkt iedere medewerker vanuit een integrale benadering. Twan Lenders, Pieter van Hoorn en Edwin van Kleef zijn gezamenlijk de eigenaren van Brafon, Obex en Tesmo.