Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo en Brandmeldinstallaties

Laat de beheerderstaken uitvoeren door Tesmo!

U heeft een brandmeld en ontruimingsinstallatie binnen uw organisatie. Dan bent u wettelijk verplicht om bij iedere brandmeld- en ontruimingsinstallatie deze jaarlijks te onderhouden. Daarnaast is het wettelijk verplicht om de installatie(s) ook maandelijks te controleren, waarbij de 4-maandelijkse controles uitgebreider zijn dan de overige controles. Tevens kan Tesmo de 1- lijns brandveiligheidscontroles uitvoeren waardoor de organisatorische cirkel rond is. Van BHV-beleid tot controle op uitvoer op locatie kan Tesmo u organisatorisch ontzorgen. 

U kunt deze beheerderstaken natuurlijk zelf uitvoeren. U moet dan in het bezit zijn van het diploma beheerder brandmeldinstallatie (voorheen Opgeleid Persoon). Dat diploma ontvangt u nadat u de beheerderscursus brandmeldinstallaties heeft gevolgd. Steeds vaker worden beheerderstaken echter aan Tesmo uitbesteed. Dit omdat wij ons helemaal gespecialiseerd hebben in het uitvoeren van beheerderstaken. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit tegen een scherp tarief leveren.

 

Voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van de beheerderstaken levert u een hoop voordelen op:

 • Scherpe prijsstelling en hoge kwaliteit
 • Combinatie met 1e lijns brandveiligheidscontrole
 • Iedere installatie wordt beheerd in ons online Tesmo Logboek©, welke voor onze opdrachtgevers ter beschikking wordt gesteld.
 • Uitstekende klanttevredenheid door hoge kwaliteit
 • Brandveiligheidsbewustzijn wordt verhoogd
 • Wij kunnen alle merken brandmeldinstallaties beheren
 • Kostenbesparing en continuïteit 
   

Meerjarencontract: Scherpe prijsstelling en hoge kwaliteit

Omdat het uitvoeren van beheerderstaken voor Tesmo core-business is, kunnen wij onze bedrijfsprocessen maximaal afstemmen op het effectief plannen en kwalitatief uitvoeren van de beheerderstaken. Tesmo heeft hiervoor onder meer flink geïnvesteerd in een professionele planningstool en de werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde specialisten. Wij zijn helemaal ingericht om binnen de beschikbare tijd, het maximale rendement er uit te halen, zowel in het aantal bezoeken, als de kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om voor zeer interessante prijzen en een uitstekende kwaliteit de beheerderstaken uit te voeren. En al helemaal als Tesmo samen met u een meerjarencontract afsluit. Tesmo kan u voor langere tijd ontzorgen, tegen een zeer scherp tarief. Een veel gehoorde uitspraak van onze opdrachtgevers is "Voor deze kosten en geleverde kwaliteit kunnen wij het beter uitbesteden aan Tesmo”.
 

Combinatie met 1e lijns brandveiligheidscontrole 

Vanuit onze achtergrond als (brand)veiligheidsadviseur kijken wij met andere integrale ogen naar een brandmeldinstallatie. Als extra dienst kunnen wij ook een 1e lijns controle uitvoeren waarbij wij ook kijken naar blusmiddelen, brandwerende scheidingen, vluchtwegen,noodverlichting, aankleding, versiering, etc. Naast de extra veiligheidsvoordelen heeft dit ook een positieve invloed op het beveiligingsbewustzijn van uw organisatie. 
 

Kostenbesparing en continuïteit

Door de beheerderstaken uit te besteden bespaart u een heleboel ‘onzichtbare’ kosten. U hoeft bijvoorbeeld uw eigen personeel niet op te leiden tot beheerder. Omdat beheerderstaken voor ons dagelijkse kost is, kunnen wij dit met een hoge kwaliteit sneller uitvoeren dan medewerkers die dit één keer per maand doen. Verder is de continuïteit en uniformiteit altijd gegarandeerd als wij de Beheerderstaken uitvoeren bij u.


Tesmo Logboek© voor uw totale overzicht

Wij hebben in eigen beheer een digitaal logboek ontwikkeld, waardoor u altijd real-time inzicht heeft in de status van het beheer van de brandmeldinstallatie. Bij eventuele afwijkende situaties wordt u pro-actief per email geïnformeerd. Elke brandmeldinstallatie, waar Tesmo maandelijks de beheerderstaken uitvoert, is voorzien van een unieke sticker met QR-code. Hierdoor kunt u op een snelle manier het digitale logboek inzien. Maar ook via een eigen URL kunt u altijd het logboek bereiken. Het logboek is volledig in eigen beheer ontwikkeld en wordt aan onze opdrachtgevers ter beschikking gesteld.
 

Voordelen:

 • Actueel inzicht in de status van de beheerderstaken
 • Heeft u meerdere gebouwen dan kunt eenvoudig ieder gebouw selecteren
 • Overzicht is eenvoudig om te zetten naar excel
 • U kunt zelf alles filteren m.b.t. afwijkingen en prioriteit.

   

Tesmo beheert honderden locaties door heel Nederland. Van Groningen tot Vlissingen en van Den Helder tot Maastricht. Een extra locatie inplannen en bezoeken is voor Tesmo geen uitdaging. Er is namelijk toch al iemand in de buurt en daarmee is Tesmo voor u een interessante partner om een samenwerking mee aan te gaan. 

 

Merkonafhankelijk op gebied van brandmeldinstallaties

Wij hebben ervaring met alle merken brandmeldinstallaties en kunnen dus voor al uw installaties de beheerderstaken uitvoeren. Een enorm voordeel van onze werkwijze en maandelijkse bezoeken, is dat het brandbeveiligingsbewustzijn flink toeneemt. Onze opdrachtgevers stellen het erg op prijs als wij hen (blijven) attenderen op verschillende (brand)onveilige situaties. 
 

Uitstekende klanttevredenheid door hoge kwaliteit

Onze controles worden door onze opdrachtgevers als een toegevoegde waarde erkent i.p.v. een opgelegde verplichting. Wij geven o.a. tips over het bedienen van de brandmeldinstallatie, invullen van het logboek etc. Wij leggen ook het belang van deze controles uit. Tevens voeren wij ook 1e-lijns brandveiligheidscontroles uit. Dit alles resulteert in uitstekende beoordelingen door onze opdrachtgevers. Zo voeren wij onder andere de beheerderstaken bij de ING kantoren uit.


Vraag een gratis handig overzicht aan

Tesmo heeft een gratis flowchart ontwikkeld waarop u op overzichtelijke wijze inzicht krijgt in uw verantwoordelijkheden. Vraag deze nu gratis aan.

 

Informatie / Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of wilt u een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden? Neem dan contact met Bram van den Putte op. Hij kan u verder helpen met alle informatie over de beheerderstaken aan uw brandmeldinstallaties.
Mail Bram

 

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top