Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo en Bedrijfshulpverlening (BHV)

Het inrichten van uw BHV-organisatie

Brandveiligheid bestaat uit drie elementen: B (Bouwkundig), I (Installatietechnisch) en de O (Organisatorisch), kortweg de BIO. Tesmo richt zich op de organisatorische kant van brandveiligheid, waar BHV onder valt. De BHV-organisatie is een aparte organisatie in uw bestaande organisatie. Het betreft een organisatie welke op de achtergrond aanwezig is tijdens de dagelijkse werkzaamheden en zal opschalen bij een calamiteit.

De omvang van uw BHV-organisatie afstemmen op het risicoprofiel van uw omgeving is de grootste uitdaging bij het inrichten van de goede BHV-organisatie. Tesmo kan u helpen met het inrichten van uw BHV-organisatie. Dankzij de inzet van een Strategisch Hoofd BHV doorlopen we verschillende stappen. Onder deze leiding kunnen wij helpen bij het schrijven van het BHV-beleidsplan, en het ontruimingsplan, kunnen wij uw BHV-administratie verzorgen en helpen wij bij het opleiden, trainen en oefenen van uw medewerkers. 

Kiezen voor Tesmo!

Aan de hand van uw beleidsplan gaat Tesmo voor u aan de slag om een volledig BHV-beleidsplan te schrijven. In dit beleidsplan wordt beschreven hoe de bedrijfshulpverlening is georganiseerd, welke functies er bekleed worden binnen de BHV organisatie en welke opleidingen zij volgen. In het beleidsplan staat hoe de strategische keuzes op het gebied van organisatorische brandveiligheid geborgd zijn. In het ontruimingsplan wordt beschreven welke maatregelen per pand genomen zijn en hoe medewerkers dienen te handelen bij calamiteiten.

Veel organisaties kiezen ervoor om de volledige BHV-administratie door Tesmo te laten verzorgen. Deze administratie wordt verwerkt in onze BHV-software welke voor onze opdrachtgevers ter beschikking wordt gesteld. Dit is namelijk een tijdrovende klus en het scheelt tijd en geld om dit uit te besteden. Het opleiden, trainen en oefenen wordt door trainers met jarenlange ervaring verzorgd. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief excellente BHV-trainer. 

 

Informatie / Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of wilt u een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden voor uw BHV-organisatie? Neem dan contact met Twan Lenders op. Hij kan u verder helpen met alle informatie over de BHV-organisatie.
Mail Twan

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Implementatie en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. 

Samen met ons Strategisch Hoofd BHV kunnen we het BHV-beleidsplan opstellen, implementeren én uitvoeren. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers trainen.

Top