Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo en Bedrijfshulpverlening (BHV)

Het inrichten van uw BHV-organisatie

Brandveiligheid bestaat uit drie elementen: B (Bouwkundig), I (Installatietechnisch) en de O (Organisatorisch), kortweg de BIO. Tesmo richt zich op de organisatorische kant van brandveiligheid, waar BHV onder valt. De BHV-organisatie is een aparte organisatie in uw bestaande organisatie. Het betreft een organisatie welke op de achtergrond aanwezig is tijdens de dagelijkse werkzaamheden en zal opschalen bij een calamiteit.

De omvang van uw BHV-organisatie afstemmen op het risicoprofiel van uw omgeving is de grootste uitdaging bij het inrichten van de goede BHV-organisatie. Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw BHV-organisatie. Dankzij de inzet van een Strategisch Hoofd BHV doorlopen we verschillende stappen. Onder deze leiding kunnen wij helpen bij het schrijven van het BHV-beleidsplan, en het ontruimingsplan, kunnen wij uw BHV-administratie verzorgen en helpen wij bij het opleiden, trainen en oefenen van uw medewerkers. 

Kiezen voor een totaalpakket!

Samen met ons zusterbedrijf Brafon zijn wij in staat u een totaalpakket aan te bieden. Aan de hand van uw beleidsplan gaat Brafon voor u aan de slag om een volledig BHV-beleidsplan te schrijven. In dit beleidsplan wordt beschreven hoe de bedrijfshulpverlening is georganiseerd, welke functies er bekleed worden binnen de BHV organisatie en welke opleidingen zij volgen. In het beleidsplan staat hoe de strategische keuzes op het gebied van organisatorische brandveiligheid geborgd zijn. In het ontruimingsplan wordt beschreven welke maatregelen per pand genomen zijn en hoe medewerkers dienen te handelen bij calamiteiten.

Veel organisaties kiezen ervoor om de BHV-administratie door Tesmo te laten verzorgen. Deze administratie wordt verwerkt in onze BHV-software welke voor onze opdrachtgevers ter beschikking wordt gesteld. Dit is namelijk een tijdrovende klus en het scheelt tijd en geld om dit uit te besteden. Het opleiden, trainen en oefenen wordt door trainers van Tesmo verzorgd. De trainers hebben jarenlange ervaring, hierdoor bent u zeker van een kwalitatief excellente BHV-trainer. 

Tesmo zorgt er samen met Brafon voor dat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden!

 

Informatie / Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of wilt u een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden voor uw BHV-organisatie? Neem dan contact met Twan Lenders op. Hij kan u verder helpen met alle informatie over de BHV-organisatie.
Mail Twan

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top