Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

BHV-administratie

Wij nemen de organisatie van de BHV-opleidingen voor u uit handen! 

Bij het opleiden van alle bedrijfshulpverleners komt veel kijken. Opleidingen en trainingen moeten ingepland worden in de agenda's van u en uw medewerkers, E-learning moet worden gemonitord, cursuslocaties moeten worden gereserveerd, en alle andere facilitaire zaken lopen ook door. Kortom u heeft behoefte aan overzicht van de voortgang van de BHV trainingen en ontruimingsoefeningen. Enkel op deze wijze kunt u controleren of er wordt voldaan aan het ambitieniveau uit het BHV-beleidsplan.  Dit kost (veel) tijd en geld en voor veel bedrijven is het ook niet iets waar ze mee bezig willen zijn. U wilt immers bezig zijn met waar uw bedrijf om draait. Maar daarnaast wilt u er ook zeker van zijn dat alle mensen binnen uw bedrijf veilig zijn.  Tesmo kan u helpen met het bijhouden van uw BHV-administratie. Dat doen wij met onze eigen BHV-software welke voor onze opdrachtgevers ter beschikking wordt gesteld. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers tijdig de juiste opleiding krijgen en u hoeft daar niets voor te regelen! 

Wat faciliteren wij voor u? 

Om uw BHV-administratie zo goed mogelijk bij te houden, faciliteren wij het volgende voor u:
 

 • Lesplan BHV-bijscholingen voor het nieuwe jaar;  
 • Draaiboek ontruimingsoefeningen voor het nieuwe jaar;  
 • Jaarplanning cursussen;  
 • Jaarlijkse evaluatie;  
 • Aanbevelingen vanuit trainingen en oefeningen;  
 • Inrichting nieuwe BHV organisatie;  
 • Organisatorisch brede vraagstukken.  
 • 1x per 4 maanden een rapportage aanleveren en bespreken voor geheel uw organisatie over de opgestelde prestatie-eis, aangevuld met verbetervoorstellen;  
 • 1x per jaar een rapportage aanleveren voor geheel uw organisatie over de opgestelde prestatie-eis, aangevuld met verbetervoorstellen;  
 • 1x per 4 maanden managementinformatie aanleveren over het aantal medewerkers opgeleid, aantal medewerkers te laat (na 1 jaar) en een overzicht van de kosten. 
 • Het gebruik van onze BHV-software is in de prijs inbegrepen

 


 

Kies voor een integrale aanpak

Twijfelt u of uw BHV-organisatie effectief en efficiënt is en in geval van nood echt weet wat ze moet doen? Of er voldoende BHV'ers aanwezig zijn? Of heeft u andere vragen omtrent uw organisatorische brandveiligheid? Samen met zusterondernemingen Brafon en Obex kunnen wij zorgen dat uw brandveiligheid integraal wordt aangevlogen. Onze aanpak is effectief en vaak ook kostenbesparend. 
 

Informatie / Offerte aanvragen 

Wilt u meer informatie of wilt u een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden Neem dan contact op met Twan Lenders. Hij kan u verder helpen met alle informatie over de BHV-administratie.
Mail Twan

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top