Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Strategisch Hoofd BHV

Inzet van een Strategisch Hoofd BHV

Het inrichten van een goede BHV-organisatie maakt onderdeel uit van het volledige brandveiligheidsproces. Dit proces is een complex en relatief langdurend traject. Om dit proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen is de aanstelling van een Strategisch Hoofd BHV binnen uw organisatie van groot belang.

Deze persoon is de spil in het gehele proces rondom de organisatorische kant van brandveiligheid. Hij/zij is uw centrale contactpersoon en zorgt ervoor dat de processen efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Deze persoon stelt het BHV-beleidsplan op en rolt deze uit in de organisatie. Tesmo kan u ontzorgen door de rol van Strategisch Hoofd BHV voor u in te vullen en uit te voeren.

Rol van het Strategisch Hoofd is cruciaal

Een goed doordacht BHV-beleid zorgt voor structuur, uniformiteit, continuïteit, veiligheid en vooral ook voor financiële beheersbaarheid binnen uw organisatie. De rol van het Strategisch Hoofd BHV is hierin dan ook cruciaal. Het Strategisch Hoofd BHV zorgt ervoor dat alle mensen, middelen, financiën en belangen van verschillende partijen op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken. Deze persoon verzorgt de taken ten behoeve van de implementatie van uw BHV-Beleidsplan en stimuleert medewerkers om hun rol op te pakken.
 

Volledig ontzorgen

Als spil rond het BHV-beleid is een Strategisch Hoofd BHV, naast het opstellen van het beleidsplan, ook betrokken bij de manier het uitvoeren van dit beleid. Tesmo kan, indien noodzakelijk en gewenst, een Strategisch Hoofd BHV op uw locatie de werkzaamheden uitvoeren. Deze medewerker onderhoudt contacten met externe hulpdiensten, zet BHV-opleidingen en trainingen op en richt de BHV-administratie voor u in. Kortom; u wordt volledig ontzorgd op het gebied van BHV, terwijl u zich volledig op uw eigen werkzaamheden kunt richten.

Tesmo kan een maatwerk investeringsvoorstel afgeven, zodat exact voor u inzichtelijk wordt welke kosten aan implementatie, opleiding en oefeningen verbonden zijn voor zowel het implementatiejaar (achterstallig onderhoud) als de vervolgjaren. Zo beschikt u over financiële voorspelbaarheid, een BHV-organisatie die is ingericht op de juiste risico’s en kunnen de normale processen binnen uw organisatie gewoon doorgang vinden.

 

Stem uw beleid af op andere vraagstukken

Het inschakelen van een Strategisch Hoofd BHV van Tesmo heeft meerdere voordelen. Het is essentieel dat de organisatorische (brand)veiligheid, waar BHV onder valt, wordt afgestemd op de bouwkundige en installatietechnische voorzieningen die aanwezig zijn in de gebouwen waarbinnen uw BHV-organisatie actief is.Vraagstukken ten behoeve van Bouwkundige en Installatietechnische brandveiligheid kunnen snel uitgezet en opgepakt worden dankzij de korte lijnen met de zusteronderneming Brafon.
 

Informatie / Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden? Neem dan contact op met Twan Lenders. Hij kan u verder helpen met alle informatie over een Strategisch Hoofd BHV.
Mail Twan.

 

 

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Implementatie en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. 

Samen met ons Strategisch Hoofd BHV kunnen we het BHV-beleidsplan opstellen, implementeren én uitvoeren. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers trainen.

Top