Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Blijf op de hoogte van de actualiteiten!

Nieuwsberichten en Kennispublicaties

De wereld van brandveiligheid en BHV is continu in beweging. Tesmo selecteert voor u de meest interessante en actuele nieuwsberichten. Soms stelt Tesmo ook kennispublicaties beschikbaar die verder ingaan op de actualiteit. Dankzij deze kennispublicaties biedt Tesmo u wat extra verdieping over allerlei brandveiligheids- en BHV-onderwerpen. Via onze social media kanalen delen wij alle berichten ook met u. 

Nieuwsberichten

Brancheprotocol voor BHV-opleidingen gepubliceerd | 26-05-2020

Het Nederlands Instituut voor bedrijfshulpverlening (NIBHV), Het Oranje Kruis, het Rode Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) hebben gezamenlijk een protocol gepubliceerd om BHV-, EHBO-, reanimatie- en overige veiligheidscursussen te geven volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM. Het reeds opgestelde Tesmo protocol sluit hier naadloos op aan.

Tesmo stelt Coronaprotocol op | 14-05-2020

Tesmo gaat weer BHV-opleidingen geven! De verwachting is dat bijeenkomsten in kleine groepen vanaf juni weer kunnen plaatsvinden. Zodoende kunnen wij onze BHV-opleidingen weer gaan verzorgen. Tesmo wil alle lesdagen natuurlijk zo veilig mogelijk aanbieden en heeft daarom hiervoor twee verschillende scenario’s uitgewerkt.

Maatwerk ondersteuning in crisismanagement | 02-04-2020

Naar verwachting gaan de maatregelen die getroffen zijn naar aanleiding van de COVID-19 crisis langere tijd duren of in ieder geval voor langere tijd gevolgen hebben. Bent u met uw bedrijf in de situatie dat u hulp nodig heeft om de juiste maatregelen te treffen om deze crisis te overleven? Dit kan omdat u bijvoorbeeld de kennis of de capaciteit hiervoor niet in huis heeft. Tesmo kan u helpen!

Een derde van bedrijven voldoet aan Arbo wetgeving | 16-07-2019

Een derde van de bedrijven in ons land voldoet aan de volledige Arbowetgeving. Dat blijkt uit een onderzoek van de Inspectie SZW. Hoewel het percentage erg laag is, zit er wel een kleine stijging in ten opzichte van de afgelopen jaren. In 2016 voldeed pas 27% van de bedrijven aan de wetgeving.
Klik hier voor ons nieuwsarchief >
Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top