Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo en RIBW AVV ondertekenen samenwerking

17-09-2021 |

Tesmo en RIBW AVV ondertekenen samenwerking

Tesmo en RIBW AVV (Arnhem & Veluwe Vallei) hebben onlangs hun krabbel gezet onder een samenwerking op het gebied van BHV-trainingen. In de komende twee jaar gaat Tesmo bij RIBW AVV verschillende BHV-trainingen en -oefeningen organiseren. Daarnaast kan Tesmo ondersteunen met het leveren van verschillende BHV-middelen.
 

Trainingen en oefeningen

In aanloop naar een goed opleidingsplan bespreekt Tesmo samen met RIBW AVV de huidige inrichting van de BHV-organisatie. Op basis van deze gesprekken stelt Tesmo een implementatieplan op met daarin het stappenplan hoe de BHV-organisatie zo goed mogelijk te trainen in de aankomende maanden. Na goedkeuring van het implementatieplan met bijbehorende planning zal Tesmo de komende twee jaar verschillende relevante BHV-opleidingen en ontruimingsoefeningen organiseren om medewerkers van RIBW AVV op te leiden en te trainen, om vervolgens het geleerde in de praktijk te oefenen. Hierbij wordt volgens het zogenaamde OTO-principe (Opleiden, Trainen, Oefenen) gewerkt. Tesmo zal hiervoor de BHV-administratie bewaken. Daarnaast kunnen BHV-medewerkers van RIBW AVV direct benodigde BHV-producten bestellen via de splinternieuwe webshop van Tesmo.
 

Meer dan alleen trainen

Naast het verzorgen van BHV-trainingen zal Tesmo zich ook concentreren op aanvullende BHV-diensten om RIBW AVV volledig te kunnen ontzorgen. Zo zal Tesmo onder andere de ontruimingsplannen o.b.v. het Bouwbesluit toetsten op de minimale bezetting van het aantal BHV’ers per locatie.
 

 

‘Mooi voorbeeld van de BHV-visie’

Tesmo-projectleider Bram van den Putte is trots op de aankomende samenwerking. “De samenwerking met RIBW AVV is een mooi voorbeeld van het goed inrichten van een BHV-organisatie. Door medewerkers van de juiste BHV-kennis te voorzien wordt een veilige werkomgeving gecreëerd. We zijn er trots op dat RIBW AVV het vertrouwen in de trainingen en oefeningen van Tesmo heeft uitgesproken en wij kijken uit naar een prettige samenwerking!”

 

 

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top