Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo gaat samenwerken met MultiBel

11-06-2020 |

Tesmo gaat samenwerken met MultiBel 

Relaties van Tesmo die hun BHV-organisatie willen inrichten, kunnen vanaf nu ook gebruik maken van de diensten van MultiBel. MultiBel is een automatisch oproepsysteem waarmee organisaties snel, eenvoudig en betrouwbaar een groep personen kunnen alarmeren bij incidenten, calamiteiten, storingen en crises. Tesmo en MultiBel hebben per heden een samenwerking ondertekend die daardoor de veiligheid bij bijvoorbeeld zorginstellingen naar een hoger niveau kan tillen​.
 

Meerdere scenario's zijn vooraf in te stellen

Zo kan de applicatie van MultiBel gekoppeld worden aan een brandmeldinstallatie, waardoor de interne BHV-organisatie snel en adequaat kan worden gealarmeerd bij een noodsituatie. De alarmerende (zorg)instelling, roept niet alleen medewerkers op, maar ook de medewerkers die feitelijk bij de andere zorginstelling werken. De keuze voor de persoon die wordt opgeroepen is afhankelijk van de locatie die bekend is in het MultiBel systeem. Het systeem is tevens met voorbedachte scenario’s in ter richten, waardoor Tesmo nog beter maatwerk kan leveren voor het inrichten van uw BHV-organisatie.


'Inrichten organisatorische brandveiligheid eist maatwerk'

Tesmo is van mening dat organisatorische brandveiligheid maatwerk vereist. Elke organisatie en locatie is verschillend en dit heeft invloed op de risico’s, het BHV-beleid, de ontruimingsplannen en  het opleiden van de BHV-organisatie. Door het inzetten van de BHV alarmering van MultiBel kan de BHV-organisatie snel en effectief de juiste BHV’ers alarmeren. Door te werken met meerdere scenario’s bij verschillende calamiteiten worden de diverse rollen van de BHV organisatie correct toebedeeld aan de betreffende calamiteit of incident. Dit betreft maatwerk wat resulteert in de juiste mensen snel op de juiste locatie en direct met elkaar in contact.

 

De juiste personen oproepen uit de omgeving

Olivier Nieland, senior account manager MultiBel onderstreept de toegevoegde waarde van de applicatie. “Met het systeem is het mogelijk de juiste personen op te roepen in de nabije omgeving van een zorginstelling dat een acuut probleem heeft, bijvoorbeeld door een brand. Bij een calamiteit kijken wij niet waar iemand werkt, maar waar iemand woont; de dichtstbijzijnde hulpverleners worden gealarmeerd."

 

Richt uw BHV-alarmering in

De applicatie van MultiBel kan aan uw brandmeldinstallatie gekoppeld worden. Wanneer een brandmelder brand aangeeft, wordt er automatisch een alarmering verzonden naar de (aanwezige) BHV’ers, beheerder, interne brandweer, ontruimers, directie of crisisteam. Deze NEN-EN 54 gecertificeerde brandalarmering zorgt ervoor dat de brand sneller kan worden geverifieerd, ontruimingen sneller op gang komen en de schade wordt beperkt.

Bekijk nu hoe Tesmo u kan helpen met het inrichten van uw BHV-alarmering.

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Totaalaanbod op het gebied van Brandveiligheid

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Beheer en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. Van het schrijven
van beleid tot en met het
trainen van medewerkers.

Daarnaast voert Tesmo op
honderden locaties
beheerderstaken aan de
brandmeldinstallatie uit.

Top