Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo stelt Coronaprotocol op

14-05-2020 |

Tesmo stelt Coronaprotocol op

Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei 2020 is het de verwachting dat bijeenkomsten in kleine groepen vanaf juni weer kunnen plaatsvinden. Dat wil dus zeggen dat wij onze BHV-trainingen weer kunnen verzorgen. Tesmo wil alle opleidingen natuurlijk zo veilig mogelijk aanbieden en heeft daarom twee verschillende scenario’s uitgewerkt.

Dit protocol is opgesteld nadat de Brancheorganisatie BVBN, het Rode Kruis, het Oranje Kruis, het NIBHV en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) een samenwerking gestart ten behoeve van een branche breed protocol om tijdens de Coronacrisis doorgang te kunnen geven aan de BHV-opleidingen.

Twee scenario's

Tesmo heeft reeds twee scenario’s opgesteld.

 • Scenario 1: Er is een passende ruimte beschikbaar op locatie;
  Een BHV-opleiding of training kan op locatie door gaan als de opdrachtgever een passende ruimte ter beschikking heeft van minimaal 7m² per cursist én trainer en voorziet in de maatregelen welke gesteld zijn volgens het RIVM en de voorwaarden gesteld door Tesmo.   

 • Scenario 2: Er is geen passende ruimte beschikbaar op locatie. 
  Wanneer een opdrachtgever niet aan de gestelde voorwaarden kan voldoen wegens een niet passende ruimte op locatie, zijn de volgende scenario’s mogelijk: 
  Scenario 2.1: Tesmo verzorgt de training tegen meerprijs inclusief koffie en lunch arrangement op eigen locatie in Arnhem. 
  Scenario 2.2: Het aantal cursisten wordt teruggebracht naar de hoeveelheid wat is toegestaan op locatie van de opdrachtgever.  

   

Volledige protocol

Wij zullen per opdrachtgever de mogelijkheden binnen de beide scenario’s bespreken en maatwerk leveren.  Het volledige protocol kunt u hier lezen.

 

Schrijf u nu in voor een BHV-training

Bekijk nu ons aanbod aan BHV-opleidingen. U kunt zich direct inschrijven voor verschillende opleidingen.

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top