Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Veel gestelde vragen over onze bhv opleidingen

31-08-2021 |

Veel gestelde vragen 

Heeft u vraag over een van onze opleidingen of onze producten? Mogelijk kunnen wij u het antwoord al snel geven. Op deze webpagina staan de antwoorden op de veel gestelde vragen. Staat uw vraag of antwoord niet in deze lijst? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

 

Veel gestelde vragen over opleidingen

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheden. We begrijpen dat u ook veel vragen heeft voor wat betreft het volgen van uw BHV-opleiding. Een opleiding welke u nu volgt, of welke u wellicht over enkele weken wil volgen. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze opleidingen. Heeft u desondanks toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Kan ik nog wel naar een BHV-opleiding?

Ja. Het kabinet heeft het belang van EHBO-, BHV- en veiligheidsopleidingen gekwalificeerd als belangrijk en dus mogen deze trainingsdagen, uiteraard met getroffen voorzorgsmaatregelen doorgaan. Het blijven investeren in veiligheid is immers belangrijk. Wel kijkt Tesmo altijd naar de omstandigheden hoe en waar de opleiding het beste gegeven kan worden.
 

Kan ik nog wel naar de opleidingslocatie?

Ja. Wij kunnen alle opleidingen gelukkig weer op onze vaste opleidingslocaties verzorgen. Daarbij is de 1.5 meter maatregel losgelaten. 


Geen Coronacheckapp noodzakelijk

Sinds de meest recente versoepelingen is een Coronacheck ook niet meer verplicht. U kunt zonder negatieve test of groen vinkje naar onze opleidingslocatie toe. 

 

 

 

 

 

Webshop

Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?

Er wordt geprobeerd om u bestelling binnen 5 werkdagen, mits de producten voorradig zijn, te kunnen leveren. Op bestellingen die buiten Nederland bezorgt worden kan de levertijd oplopen.

 

Worden er verzendkosten gerekend?

Bij een bestelling boven de € 60,00 worden geen bezorgkosten gerekend en is de bezorging. Bij een bestelling minder dan € 60,00 zal € 7,25 in rekening gebracht worden.

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top