Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Veel gestelde vragen over onze BHV-opleidingen

09-11-2020 |

Veel gestelde vragen over opleidingen

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheden. We begrijpen dat u ook veel vragen heeft voor wat betreft het volgen van uw BHV-opleiding. Een opleiding welke u nu volgt, of welke u wellicht over enkele weken wil volgen. Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze opleidingen. Heeft u desondanks toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Kan ik nog wel naar een BHV-opleiding?

Ja. Zolang het verantwoord kan proberen wij onze opleidingen te verzorgen. Bij onze opleidingslocaties mogen we maximaal 30 personen in een ruimte ontvangen. Echter, dat maximum zullen wij nooit in één ruimte bij elkaar brengen. Bij onze BHV-opleidingen zijn we met maximaal 12 deelnemers. We zorgen er voor dat er tijdens de opleiding maar een select gezelschap bij elkaar is en zullen te allen tijde de anderhalve meter waarborgen. Indien de opleiding op uw locatie wordt verzorgd, zullen wij altijd alles met u afstemmen.
 

Neemt de opleidingslocatie voorzorgsmaatregelen?

Ja. Op onze opleidingslocaties zijn tal van voorzorgsmaatregelen genomen. Er zijn veel desinfectiepompjes aanwezig en de tafels van alle cursisten staan meer dan 1,5 meter uit elkaar. Ook voor praktijkoefeningen is genoeg ruimte. Mocht de BHV-opleiding bij u op locatie verzorgt worden, dan zullen wij altijd met u overleggen wat de mogelijkheden zijn. 
 

Is een BHV-opleiding een noodzakelijke reis?

Tijdens de meest recente persconferentie van 4 november jl. is aangegeven om niet noodzakelijke reizen te vermijden. Het reizen naar een BHV-opleiding kan echter worden geschaard onder een noodzakelijke reis. Het volgen van een opleiding draagt bij aan het op peil houden van kennis en kunde van BHV'ers en daarmee de veiligheid op het werk. Werkgevers zijn immers verplicht om een veilige werkomgeving te bieden aan werknemers. 
 

Is het dragen van een mondkapje verplicht tijdens de les?

Nee. Onze lessen kunnen 'gewoon' plaatsvinden zonder dat u verplicht een mondkapje hoeft op te zetten. Wel vragen wij u, mede namens onze opleidingslocaties, om bij binnenkomst van de locatie een mondkapje op te zetten. We hopen op uw begrip voor dit verzoek. Nadat u aanwezig bent op uw plek, kunt u uw mondkapje afzetten.
 

Ik heb medische klachten, wat nu?

Indien u klachten heeft, zoals verkoudheid, loopneus of een hoest, blijft u dan thuis. We vragen u om dan om zo snel mogelijk contact met de verantwoordelijke binnen uw organisatie en met ons op te nemen via info@tesmo.nl of bel met 088-008833. Vanaf hier kunnen wij u dan verder helpen en adviseren.
 

De docent heeft medische klachten, wat nu?

Onze docenten kunnen uiteraard ook de kans lopen thuis te moeten blijven. Zij zullen uiteraard bij milde klachten thuis blijven en zij zullen ook direct een covid-test ondergaan. De docent voor de klas zal bij twijfel nooit voor de klas staan. Wij informeren u in dat geval zo spoedig mogelijk. Daar waar mogelijk zullen wij direct een andere BHV-trainer regelen zodat uw lesdag alsnog doorgang vindt.

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Tesmo
Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Beheer en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. Van het schrijven
van beleid tot en met het
trainen van medewerkers.

Daarnaast voert Tesmo op
honderden locaties
beheerderstaken aan de
brandmeldinstallatie uit.

Top