Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Samen sterk in integrale brandveiligheid

De visie van Tesmo

Brafon Brandveiligheidsmanagement is een onafhankelijke ondernemende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in het managen van brandveiligheid. Het doel van Brafon is om, met een zo hoog mogelijke kosteneffectiviteit, de brandveiligheid te borgen bij en in uw organisatie. Hierin staat kwaliteit centraal en niet de kwantiteit. (Brand)veiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen. Onder de vlag van Brafon Brandveiligheidsmanagement verzorgt Tesmo de organisatorische kant van de brandveiligheid.
 

Maatschappelijke verantwoording

Brafon Brandveiligheidsmanagement ziet het als haar maatschappelijke taak om Nederland écht brandveiliger te maken. Dat doen wij samen met u en uw medewerkers, van de Raad van Bestuur tot aan elke individuele medewerker. Hiermee creëren wij samen met u échte brandveiligheid die door de gehele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt. Daarbij zijn wij ons in alles bewust dat wij een grote maatschappelijke verantwoording dragen, onze klanten moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen. Dit terwijl Brafon voor zowel opdrachtgevers als werknemers een prettig mensgericht bedrijf is. Het is leuk om bij én met Brafon te werken.
 

Ieder gebouw is uniek

Het streven van Brafon en Tesmo is om voor iedere gebouweigenaar in Nederland HET beste brandveiligheidsmanagement- en adviesbureau te zijn. Omdat ieder gebouw uniek is in gebruik, organisatie, risico en indeling zijn standaardregels niet altijd leidend in de aanpak van Tesmo. Ieder gebouw vraagt om maatwerk, waarbij een hoge kosteneffectiviteit wordt nagestreefd.

 

Voorkom faalkosten

Veel organisaties willen hun verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid op een goede manier invullen, maar worstelen met de manier waarop dit gedaan moet worden en de kosten die dat met zich meebrengt. Ook zien we dat er door leveranciers slechte adviezen of slecht werk afgeleverd wordt waardoor bij nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud veel faalkosten ontstaan. Door een risicogerichte, integrale benadering van alle brandveiligheidsaspecten, samen met onze opdrachtgevers en geselecteerde partners willen wij de kennis in de markt verhogen en daardoor een veilige, werkbare en betaalbare situatie realiseren die altijd aan alle wettelijke eisen voldoet.
 

Download onze whitepaper

Bovenstaande informatie heeft Brafon in een compact en overzichtelijk whitepaper op een pragmatische manier uitgeschreven. In deze whitepaper leest u bondig over oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben waarbij zowel de betreffende organisatie als het bevoegd gezag zeer tevreden waren met het eindresultaat. Tevens heeft Tesmo haar visie op gebied van BHV in een whitepaper gegoten. 

U kunt de BHV-whitepaper, waarin de BHV-visie staat uitgeschreven, gratis aanvragen via deze link.

Meer over Tesmo

De organisatie

Wilt u meer weten over Tesmo? Bekijk dan een van de onderstaande pagina's. Bekijk ons team, lees over onze referenties en/of bekijk eventuele actuele vacatures.
 

Referenties    Vacatures   Onze medewerkers

 

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Implementatie en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. 

Samen met ons Strategisch Hoofd BHV kunnen we het BHV-beleidsplan opstellen, implementeren én uitvoeren. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers trainen.

Top