Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Tesmo werkt samen met Niveo

Arnhem - Om een succesvolle BHV-organisatie op te zetten is opleiden, trainen en oefenen van uw medewerkers van essentieel belang. Het op het juiste moment inzetten van uw medewerkers is een tijdrovende klus. Daarom werkt Tesmo met een speciale BHV-software. Tesmo heeft in Niveo een prettige samenwerkingspartner gevonden op het gebied van digitaal leren en kan u zodoende ondersteunen met uw BHV-administratie.

 

Uw BHV-administratie direct geborgd

In de software van Niveo worden alle opleidingen die door medewerkers gevolgd zijn nauwkeurig bijgehouden. Tesmo kan vanuit hier een uitdraai maken, waardoor direct zichtbaar is wie welke opleiding gevolgd heeft. U krijgt dan tevens inzicht in de opkomst van de lesdagen. Zo kunnen wij uw BHV-administratie bijhouden en wordt u tijdig geïnformeerd over eventueel te nemen stappen op gebied van opleiden.

 

E-learing als onderdeel van de software

Een belangrijk onderdeel van de software is E-learning. Door middel van E-learning kunnen deelnemers aan verschillende BHV-opleidingen zich thuis of op het werk al goed voorbereiden op de lesdag. Wanneer ze dit theoretische gedeelte hebben afgerond, kan er tijdens de lesdag volledig praktisch geoefend worden. Op deze manier kan de docent meer tijd besteden aan praktische oefeningen en daar waar nodig bij sturen om de cursisten nog meer te leren. 

 

Korte blokken, afgesloten met een toets

De E-learning van Niveo is opgebroken in bepaalde blokken. Deze e-learning blokken bestaan uit 5 tot 10 tekstpagina’s die worden afgesloten met 5 toetsvragen. Deze vragen worden willekeurig aangeboden. 
 

Het trainen van deelnemers op deze manier brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Meer gebruikersgemak voor de cursist doordat de lesstof per klein deeltje kan worden doorlopen, herhaald of nageslagen in plaats van grote hoofdstukken.
  • Specifieke onderdelen kunnen direct getoetst worden.
  • De lesstof kan “vraag gerichter” doorlopen worden.
  • Meer keuzevrijheid voor organisatie en cursist.
  • Maatwerk voor organisatie mogelijk.

 

Digitale scholing op maat

Tesmo bekijkt samen met de uw organisatie welke aspecten aan bod moeten komen tijdens de een BHV-training. Daardoor kunnen wij altijd maatwerk leveren. Uiteraard wordt gekeken naar de rollen van de personen in uw BHV-organisatie. Zo zal de ploegleider andere lesstof aangeboden krijgen dan een BHV'er. Op deze manier krijgt iedere deelnemer exact aangeboden wat nodig is en kunnen deelnemers doelgericht leren. In het online aanbod zijn ook meerdere BHV-scenario’s opgenomen. Vooral als ervaren BHV'er is het prettig om afwisseling te hebben in dit aanbod. Tijdens het scenario komen alle BHV-aspecten aan bod.

 

 


 

Tesmo & Niveo

RelatieNiveo
Start samenwerking: 2019
Doelgroep: BHV
Contactpersoon Tesmo: Bram van den Putte

 

Meer over Tesmo

De organisatie

Wilt u meer weten over Tesmo? Bekijk dan een van de onderstaande pagina's. Bekijk ons team, lees over onze referenties en/of bekijk eventuele actuele vacatures.
 

Visie van Tesmo   Referenties    Vacatures   [button_8]

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top