Uw partner voor organisatorische brandveiligheid

Bel met Tesmo 088 0088333

Samenwerking Tesmo en Kenniz

KenniZ delen in de zorg; de missie die zorgorganisaties en Tesmo met elkaar versterkt

 

Arnhem - De samenwerking tussen KenniZ en Tesmo is tot stand gekomen doordat veel leden, kleinschalige woonzorginitiatieven, vragen hadden over bedrijfshulpverlening en brandveiligheid specifiek voor binnen de zorg. Velen zijn zich bewust van het belang van jaarlijkse BHV-training en de 24-uur aanwezigheid van (zorg)medewerkers als BHV-er, maar de oefeningen waren niet gespitst op de dagelijkse situatie binnen de kleinschalige zorg. Daarin vraagt de doelgroep, vaak kwetsbare ouderen met geheugenproblemen of somatische aandoeningen, om meer creativiteit en toepassingen van de BHV-trainingen. Daarom was KenniZ op zoek naar een kundige partij die aangepaste trainingen verzorgt en daarbij ook de kennis wil delen over bedrijfshulpverlening en brandveiligheid voor de zorg. KenniZ ervaart al sinds 2019 Tesmo als een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partner, die altijd meedenkt met onze leden, de kleinschalige woonzorg initiatieven in Nederland. 

Tesmo is samen met Brafon voor KenniZ de expert op het gebied van BHV-opleidingen en brandveiligheid en is er om de zorgondernemers te helpen bij alle dagelijkse vragen. Tesmo voorziet de leden van kwalitatief hoogwaardig advies, zodat ze direct weer verder kunnen. Op deze manier kan de zorgorganisatie continu leren en verbeteren. Binnen KenniZ en de KenniZ Academy is Tesmo actief op twee niveaus:
 

Lerend Netwerk integrale veiligheid

KenniZ is een kennisplatform door en voor zorgondernemers, waarin duurzame en structurele diensten integraal aangeboden worden aan de leden, die in staat worden gesteld met elkaar in gesprek te zijn en te blijven. Tesmo organiseert voor de leden van KenniZ een Lerend Netwerk waarin we gezamenlijk invulling geven aan het BHV-beleidsplan en waarin we de probleemstelling op het gebied van brandveiligheid onder de loep nemen. Centraal hierbij staat het delen van kennis en het ondersteunen van het (primaire) proces met best of class diensten voor (kleinschalige) zorgorganisaties. Voor meer informatie over dit netwerk binnen KenniZ: www.kenniz.nl.
 

Van BHV-training tot BHV-beleid binnen de KenniZ Academy

Tesmo biedt voor alle leden de BHV-trainingen aan, middels een specifieke leerlijn ontwikkeld voor de zorg. Dit bestaat naast de basistraining uit de herhalingen en ook de ontruimingsoefeningen. Om een juiste training aan te kunnen bieden heeft KenniZ-Academy het belang omarmt om vanuit de organisatie een BHV-beleidsplan op te stellen en vanuit de strategische uitgangspunten te beoordelen welke trainingsvormen aangeboden moeten worden. Doordat hier ook een logische volgorde wordt aangehouden, bouwen de trainingen zich op zodat de medewerkers elk jaar naar een hoger niveau worden gebracht. Klik hier meer informatie over de KenniZ-Academy.


 


Tesmo & Kenniz

RelatieKenniz
Start samenwerking: Medio 2019
Doelgroep: Zorginstelling(en)
Contactpersoon Tesmo: Bram van den Putte

 

Meer over Tesmo

De organisatie

Wilt u meer weten over Tesmo? Bekijk dan een van de onderstaande pagina's. Bekijk ons team, lees over onze referenties en/of bekijk eventuele actuele vacatures.
 

Visie van Tesmo   Referenties    Vacatures   Onze medewerkers

Contact

Direct contact met Tesmo

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Tesmo 088 0088333

E-mail info@tesmo.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Implementatie en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. 

Samen met ons Strategisch Hoofd BHV kunnen we het BHV-beleidsplan opstellen, implementeren én uitvoeren. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers trainen.

Top